makan...makan...dan makan... (sambungan)

ari tu ada cakap nak sambung posting pasal makan2 ni...walaupun dah rasa malas yang amat, namun ku sambungkan jua la...ringkas2 jerla ek...sbb ada yang tkder pic...so tak best ar...sekadar nak bercerita tanpa pic tu tak best...maybe ada pic, tp kena amik dr kawan dulu....biasala, tkder kamera sendiri...so kena tunggu belas ehsan orang la..hikhikhik....

SIRI IV : OPEN HOUSE RUMAH YATIE (TTM ACONG- MYVIANS)

hmmm, pic takder plak nak tunjuk....open house ni dia buat ari jumaat malam di kediaman di kat Batu Berendam....antara menu yang dihidangkan nasi planta (aku bg nama sendiri ni sbb tktau apa nama dia), rendang ayam, bihun bandung, nasi himpit ngn kuah kacang dan buah-buahan...masakan dia leh tahan sedap tapi pedassssssss, sah2 orang melaka masak.....tp aku makan gak....rugi kalo tak makan...hehe...keesokkannya apa lagi menahan la perut memulas dan berulang alik ke toilet...hehe....


SIRI V: OPEN HOUSE DI RUMAH SHIEDA

open house rumah shieda ni dibuat khas untuk geng2 myvians...wahhhh, terharu plak rasanya...nak2 plak mak dia sporting giler...sanggup tu masak2 tuk kitorang yang sememangnya takkan menolak rezeki yang ada di hadapan mata...hehehe...antara menu yang ada mee kari ala2 nogori 9, puding, kek batik, tauhu sumbat, nugget goreng dan buah-buahan jugak...banyak gakla yang dihidangkan...sempatla dua tiga kali round makan...

SIRI VI: OPEN HOUSE DI RUMAH MONSTER INC
ha yang ni ada gambar...so tkyah citer bykla...kita layan gambor ajer..rumah dia kat Alor Gajah, betul2 belakang Masjid Alor Gajah tu..lupa lak taman apa....

ini antara hidangan yang tersedia, antaranya bihun soto, lontong (sambal ikan bilis yang best), rendang ayam, bubur pulut hitam (sampai hari rasa kecewa sbb terlupa nak makan) dan kuih2 raya....


antara tetamu yang hadir....lom start makan lagi ni, tu yang muka monyok semacam jer dorang ni....


ni plak muka bila dah kekenyangan....hehe...




hepi sakan leh makan2...biasala kan...



makan, makan dan makan dorang ni..mentang2 la makan free..ish..ish....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: