taktau nak bagi tajuk apa...hehe...

suram nyer hari ni kurasa...ntah kenapa, boring yang amat..sensorang jer rasanya kat ofis ni (memang seorang pun dari dulu kala lagi..yapedaaa) dok melangut jer ni...keja tkder nak buat...nak balik tido, dah nama nyer time keja, takkan nak ponteng kot..buatnyer kantoi, baru padan muka...abis tu apa aku nak buat...nak tunggu sampai kul 5 ni...terasa lambat sungguh detik yang berlalu....skarang baru nak kul 10 pagi....huhuhu...nak sembang ngan kawan kat YM, sumer nyer offline...boring....eh jap, nak on lagu Ayat-Ayat Cinta jap..best betul lagu tuh...sambil2 melalut kat sini, sambil layan lagu tu ok gak kan...
hmm..dapat panggilan telefon lak...dari customer... tanpa salam, terus terjah...naper perlu nak marah2 bulan pose ni, cakap elok2 takleh ker? seb baik bulan pose...sabau jerla...nila manusia...konon berbudi bahasa budaya kita, tapi aku tak rasa semua orang amalkan budi bahasa pun...hormat menghormati pun kadang pilih orang...mana aci macam tu kan...tak boleh ker kalo hormat sumer orang, rugi ker kalo kita buat mcm tu...haiihhhh...selalu kena macam ni...stopla cakap pasal hal ni, tak pasal2 lak membebel aku di kala boring ni...ikutkan hati byk lagi nih nk ckp, silap haribulan, darah pun leh menyirap...abih diungkit kisah yang sudah-sudah...hehe...
jom layan lagu ni la..lagi best...kat bawah aku postkan lirik lagu dia..aku nak upload lagu kat sini, dah cuba byk kali tk dpt, taktau nape...korang nak dengar, pandai2 korang cari sendiri ek..hehe...jap lagi aku nak layan lagu raya la plak...boring nyer pasal...pastu teringat nak balik kampung...hahaha...

Ayat Ayat Cinta by Rossa

Desir pasir di padang tandus
Segersang pemikiran hati
Terkisah ku di antara cinta yang rumit

Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekadar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan

reff:
Maafkan bila ku tak sempurna
Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh
Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus ku tinggalkan cinta
Ketika ku bersujud

Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung
Ku pertaruhkan

repeat reff
Ketika ku bersujud


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: