SaLAm AiDilFitrI...

hari ni hari last aku leh online sebelum aku bercuti tuk menyambut hari raya di kampung halaman ku nun jauh di sana...nanti pas raya, aku balik sini semula...baru la leh online balik..hehe...


di kesempatan yang ada ni, ingin kuhulurkan ucapan setulus ikhlas dari hati nuraniku yang suci lagi murni (pehhh, panjang giler, mcm nak bg ceramah la plak, mcm iklan minyak masak pun ada gak sikit2)..eh lupa lak nak buat ayat apa ntah...hmm...dipendekkan ayat, aku nak ucap SALAM AIDILFITRI kepada semua yang sudi jengah blog aku (sbb org yg singgah jerla yg leh baca ucapan aku ni, tp leh gak kalo yg singgah tu nak sampaikan kat org lain)...aku jugak nak amik kesempatan kat sini nak mintak ampun dan maaf sekiranya ada tersasaul kata terkasar bahasa sepanjang penglibatan aku dalam berblog nih (ni dah macam YB bg ucapan nih)...aku berblog sekadar suka2 jer...takder niat langsung nak mengucar kacirkan hidup orang tau...tp normal la kan kita sebagai insan yang lemah di dunia ni..tak lari dr membuat kesilapan sama ada secara waras atau tidak....


akhir kata dari aku yang kecik molek ni (opppssss, betul la, aku dh kurus sikit tau), berhati-hati di jalan raya bagi yang balik kampung tu, juga berhati-hati semasa nak jenjalan mintak duit raya, berhati-hati jugak time mencokek kuih raya...ke mana sahaja anda pergi dan apa jua yang ada lakukan, plisssssssssssssssss la ingat orang yang tersayang....haha....


Salam ketemu lagi di lain waktu...love u all..mmuaaahhhh....



sALaM dIHuLUr pOHon kEMaAFaN aGAr kEBahAGiaAN KekAL bERzaMAn

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: