Majlis Berbuka Puasa MYVIANS...

syok wooo...tak dapat nak digambarkan dengan kata...event paling besar yang penah aku join..konvoi keta myvi hampir2 seratus bijik tuh..panjang giler...pastu paling ramai ahli yang join...seb baik aku mengjoinkan diri...lehla tumpang glamer sekejap walaupun takla glamer mana pun aku nih...hehe...majlis bukak pose ni buat kat restoran salah seorang ahli Myvians gakla...kak azzie...at last, dapat gak aku bersua muka ngn dia..dah lama nk jumpa dia ni...aku kagum ngn dia sbb dia ni bisnesswoman yang berjaya la...gigih tu, semangat dia kuat...mula2 bukak bengkel keta, pastu bukak restoran lak...fuhhh, cayalah kak azie...

sempena majlis ni jugak, dapatlah aku bertemu ngn member2 seforum...walaupun kitorang ni kamcing kat forum or lebih tepat lagi di alam cyber, namun tak penah sekali pun bersua muka, even masing2 dah tau rahsia masing2...opppsss silap, rahsia dorangla...rahsia aku tetap jadi rahsia aku...hahaha....di kesempatan tu la, kami bertegur sapa dan berbual ala kadar jer..almaklumla, masing2 sibuk nk melayan kengkawan yang lain...ramai tuh yang join...yang aku plak, perut dh kenyang....mata pun ngantuk giler babas la...seb baik mood ok jer...

makanan yang disediakan pun tersangatla ok..paling aku suka, daging masak lada hitam..pastu ada budu lak tuh..fuhh, menyentap makan...kekenyangan yang amat la..tu yg mata ngantuk tuh...hehe...

ish, blur lak..tktau nk citer pe dah...korang kalo terasa nak tau, korang jengah forum MYVians la ek..kat sana lg hebat citer dia...hehe...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: