cuti raya dah lulus...

horrayyyyyyyyyyy...cuti raya ku dah diluluskan...bermula dari 26hb September sehinggalah ke 7hb Oktober...lama tu cuti, 12 hari...hmm...best sgt2...cuma satu jer, aku belum maklumkan pada bigboss aku lagi..risau gak...smalam mohon cuti dari 3rd boss, yang mat saleh tu..dia orite jer...tak kisah pun aku nak cuti lama...2nd boss pun ok jer kot, sbb dia tak terlibat kalo bab2 cuti ni...cuma kena maklumkan pada bigboss...dia baru balik dr umrah ni, so taknak kacau dia lagi...mesti dia tengah penat...isnin nila baru maklumkan pada dia..harap2 la diperkenankan...so far, tkder problem kalo ngn bigboss tu...dia baik n memahami...hati aku pun kuat mengatakan yang dia akan bagi aku cuti lama kali ni...sementelah kilang aku belum lagi beroperasi sepenuhnya...better la kalo aku nak cuti sekarang kan...esok lusa, ntah leh dpt cuti ke tak...

tak sabar dah nak balik kampung ni...bukannya tak sabar nak balik raya, tp tak sabar nak balik tuk berpuasa sama2 dengan family...yang tu yg paling aku nak...kalo dulu tak sabar balik kampung nak buat kuih raya, skang ni sejak dah keja ni, malas lak aku...hehe...tempah jer senang...nape ntah...maybe masa gak kot...sebelum ni kalo balik raya, dekat sangat dengan raya, so tak sempat la...dengan penat jalan jauh lagi, dengan nak kemas umah lagi...tolong mak masak di malam raya...buat tu la buat ni la...pendek kata memang bz la...kali ni plak, adala masa lebih sikit nak rehat or buat apa2 sebab ada 3 hari sebelum raya...kira okla tuh...ish, dahla, asyik citer pasal nak balik kg lak..dahla sekarang ni mcm jasad jer yg ada kat sini...jiwa aku dah dok kampung...hahaha...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: