Wall-E

korang dah gi tengok ke belum Wall-E, best giler weh…walaupun citer dia tkder dialog sgt, asyik2 sebut eva..eva..eva, wall-e..wall-e..wall-e, tapi boleh difahami jalan citer dia…Wall-e dan eva, kisah pasangan cinta yang romantik…haha…jgn korang ingat robot tkleh bercinta… ada perasaan gak tuh…hahaha…..Wall-E dok kat bumi, kesepian la dia sbb sorang2 jer kat situ, eh robot guna sorang ke apa ek..seketul kot...keja dia kemas bumi yg dah dipenuhi sampah, sampai leh jadi bangunan tinggi tu...kawan dia cuma lipas kecik jer...tp cara hidup dia kalah manusia...umah dia kemas dan teratur jer...pastu yg eva ni plak dr tempat lain, kira eva ni bentuk badan dia cantikla, bersih jer tak macam wall-e yag ada banyak sangat “foreign contaminant”...tp eva ni nampak jer lemah lembut, tapi ganazzz wooo....aku dok taip ni pun buat aku tersengih dan nak tergelak balik...tak bestla kalo aku citer sumer kan...nanti tak syok lak korang, kena gi tengok sendiri la...memang tak rugi...aku pun kalo boleh, nak tengok lagi sekali ni ha...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: