susuk!!!

smalam tercapai la hajat aku nak tengok Susuk...kemain awal lagi beli tiket, takut kehabisan kononnya..tup-tup, tak best langsung...hampesss tahap cimpanzi nyerla...jalan citer dia biasa jer...tak seram sgt, walaupun aku asyik tutup mata jer...hehehe...bukan apa, takut ada yg "unsangkarable" (pinjam word kaknora jap) lak yang keluar...hehe...dia bukan citer hantu...cumer seram ganas jer kot...siap men cabut2 kepala org, makan hati org, minum darah...tu jerla...better korang takyah gi tengokla...tapi terpulang la kalo nkgi tengok gak...aku tak halang...tapi bagi aku, susuk takleh nak tanding citer seram Kekasihku Seru yang ditayangkan kat tv3 skang ni...drama ni lagi seram weh...aku dah miss dr awal2 tau...skang aku baru nak tengok balik kat tv3.com.my...tp slow la sikit kat sini, kena upload dulu, pastu replay...dub dab dub dab jugakla...dahla tengok sensorang....lam ofis pun sorang2...byk bilik lak tu...serammmmmmmmm....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 ulasan:

Amir berkata...

Terima kasih atas komen anda. Saya terima dgn hati terbuka dgn kata-kata keramat 'You can't please 'em all!' :-)

tasikmerah berkata...

tak best yek...

man!s berkata...

Betul ke x besh nor...ek elleehhh..baru nak g tgk..kalau x best baik layan citer KEKASIH KU SERU kat tv3 jerk ehh...

norsaritanaini berkata...

en. amir,
apa yang sy tulis tu adalah dari kaca mata sy...lain orang lain kot pandangan...

cik tasik,
tu pendapat sy la setelah menonton susuk tu, so kalo terasa nkgi tengok gak, pegi jerla...terpulang pada diri sendiri..hikhikhik...

man!s,
bagi sy kekasihku seru lagi best...layannnn serammmmmmmmm....hahaha...