makan...makan...dan makan...



makan, makan dan makan lagi...ntah kenapa, aku pun pelik gak ni...asyik terasa lapar jer..kalo dah lapar tu tak tertahan lak tu..sampai leh hilang kesabaran la...rasa cam nak ngamuk jer kalo orang lengah2 time aku lapar...nak amik order pun terhegeh-hegeh, dahla byk songeh lak tu...tapi taknah ngamuk lagi...acah jer...hehe...
astaghfirullahhallazim...sampai mcm tu sekali penangan lapar aku...ish..ish...teruk tul la perangai aku ni...cam mana nk diet ni...yang turun sikit, mesti dah naik balik mcm ni...takmo ar timbang, mesti kecewa nanti...tp bukan aku sengaja nak laparkan perut aku ni...dah dia yg lapar...tak makan kan, boikot lak...siap men ugut2 lagi ha perut aku...sakit dan pedih wooo....hehe....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 ulasan:

Rashid berkata...

hmmm hmmm makanlah selagi kita dianugerahi rasa 'menikmati'...