Kepci lagi...

korang dah lunch ker?hehe..saje buat2 tanya, padahal aku nk citer pasal lunch aku hari ni...hehe....tuk kesekian kalinya, aku makan kepci (yg selalu disebut-sebut oleh kawan aku) atau dengan kata nama lainnya adalah Ayam Goreng Kentucky dalam bahasa melayu atau Kentucky Fried Chicken dalam bahasa Inggeris dan diringkaskan jadi la KFC...fuhhhh...panjang giler explanation..sajer nk buat korang tercungap dan kemengahan (eh ada ke word ni???)...haha..exercise la sikit...dlm minggu ni sahaja, dah dua kali aku makan KFC..memang boleh dikategorikan HARI INI DALAM SEJARAH la....sebelum ni mana penah makan dua kali dlm seminggu...paling2 banyak pun sekali dalam sebulan...betulllll...percaya la cakap aku...kfc bukan fabret aku...kekadang jer teringin nk makan...aku suka lagi makan ayam yg di"roasted" contohnya yang ada kat Nando's or Kenny Rogers...tapi dah namanya orang nak banjer...wat per lak aku nak tolakkan...bak kata pepatah "rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari"...korang nak tau sapa yang selalu banjer aku makan KFC...hehe...bos aku la weh...baik tul bos aku ni...sayang giler aku kat dia...hahaha...dia ni Ausie...so kalo dtg sini, KFC jerla yg dicari nyer...aku pun tak pasti la sama ada dia ni memang suka makan KFC jer ke atau pun sebab takder pilihan lain kat sini....tak nah plak aku bertanya...biorla dia...janji aku leh makan free tiap kali dia datang sini...setakat ni dia dok ulang alik KL-Melaka...buatnyer dia stay terus kat Melaka, hari2 ke nanti aku makan KFC...hehe...gemuk lagi la aku pasni...yerla nak tolak kang, dah orang nak banjer...rugi wehhh...hahaha....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: