Gerammm...#$%^&*&%%^@#^%&$*^$

malasnyer nkgi meeting kat MITC ni..asyik panggil meeting jer, masalah tak settle jugak...asyik beralih tangan jer orang yang handle..pastu panggil meeting, konon nk settle masalah...dok ulang alik buat benda yang sama dua tiga kali...pastu nyusahkan orang...aku dah geram ni...mintak itu, mintak ini...lepas satu, satu...cuba la buat benda tu biar sistematik sikit...ni tak, checklist pun takder, takkan aku nk kena ajar kot nak buat keja cam mana...kita ni dahla kena berurusan dengan banyak pihak...dorang takperla, apa2 hal, just panggil meeting, cakap pandaila...yang kena buat kita ni...yang nak kena sembur dgn bos pun kita jugak...dorang mana tau apa2...tension betul la aku dgn org yg buat keja tak teratur ni...fahamla sumer ada kelemahan masing-masing..tapi kena la blajar...pastu kalo kita bersuara, kata kita lak yang marah-marah...sapa yang tak tension kalo kena buat benda ulang-ulang kali...benda yang sama lak tu...fed up tau dak???ikutkan hati malas jer nak pegi ni...tp rasanya ni time nyer kot tuk aku luahkan apa yang terpendam selama ni...nk kena brain wash dorang ni...konon cam berani la ni..haha...jap gi menikus jer...hahahaha...tak boleh jadinya, kena kuatkan semangat...aku harus laksanakan misi aku ni...biar dorang tau apa yang dorang dah buat selama ni..nyusahkan orang jer....okla aku dah nak gerak ni..korang doakan aku jadi berani ek...BE BRAVE bak kata MAWI...hehe...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: