Aku dah muak…

Sungguh aku dah muak...dah sampai tahap tak boleh nak diterima oleh anak tekak dah…apa lagi kalo bukan ayam KFC…hehe…hari ni sekali lagi aku ditugaskan oleh en.bos aku supaya membelikan dia dan awek kesayangannya KFC…dan seperti biasa sebagai upah, aku juga dihadiahkan satu set KFC dan seperti biasa juga, kalo gi KFC, aku dah tak reti nak order benda lain melainkan satu set Snack Plate spicy punya taknak drumstick...hari ni aku take away jer sbb en. bos aku agak kebizian, sementelah la plak awek dia ikut sekali...mana dia nak bawak aku naik Rexton dia...kalo awek dia tkder jer, dia bawak aku gi makan kat sana...leh naik Rexton dia yg aku tak suka tu...siap bukakkan pintu lagi...hahaha...gentleman tuh...aku ni ibarat mcm anak dia la...eh ya ker? jauh panggang dr api rasanya...yerla..yerla aku sedar diri lagi ni...tkder iras langsung pun...hahaha...jgn org ingat tu sugar daddy aku udahla...bukan apa, mulut sendiri pun lom tentu leh tutup, inikan pula mulut orang, lagila susah nak tutup...kalo makan kat sana, terasa kebanggaan ditahap maksima bila ada jer mata yang asyik memandang ke arah kami...perasan la kunun...hahaha....tapikan betul la...aku dah muak sgt...aku hanya leh habiskan tak sampai seketul pun ayam td...memang takleh terima dah...dah lepas beli, baru akalku terdetik, naperla aku takgi beli makanan lain td...punyala jujur-sejujurnya, asal bos suh beli KFC, menonong jer aku gi beli KFC termasuk untuk aku sekali...padahal tkder salah disisi undang-undang pun kalo aku beli jer KFC tu kat dorang, then belila makanan lain tuk aku...ish..ish, awatla tak terfikir awal-awal...betapa kerapnyer aku ke KFC Jasin, sampai kan adik yang kat kaunter tu dah leh cam aku...kira dah jadi regular customer KFC la ni...hehe...ada hadiah bonus tak???

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 ulasan:

tasikmerah berkata...

isshhh... aku plak yg teringin nk makan kfc nih...

norsaritanaini berkata...

hahaha..pegi ler beli kalo teringin..takpun pow jer sapa yang berkenaan, leh makan free..hehe..