3 sambutan sekali gus???

sambutan merdeka, sambutan awal Ramadhan dan sambutan befday aku...ketiga-tiga sekali gus...pulak tuh leh sambut kat kampung...wah..wah...satu memorial yang tak boleh dilupakan nih..sangat2 bermakna....tetiap tahun sambutan befday n merdeka memang sekali walau pun yang sebenar-benarnya jarang atau tak penah pun sambut befday...tapi kebiasaannya tetiap kali cuti 31 Ogos, aku akan balik kampung...balik kampung tu ler keseronokan yang tak boleh nak digambarkan dengan kata-kata...

nak2 plak kali ni setelah lima bulan aku tak menjengah kampung halaman, lagila perasaan nak balik tu membuak-buak...tak sabar rasanya...pulak tuh leh sambut pose lak...best weh leh bukak pose ngn family...lagi meriah sbb ramai2 berbuka...mcm2 hidangan ada...kan best kalo leh cuti sebulan di bulan pose, pastu sebulan lagi sambung cuti raya plak...mak aihhhh, nikmat yang tak terkata, tapi make sure gaji jalan la...abih tu nak makan apa, kalo cuti tanpa gaji...tkper, niat dihati aku nk cuti lama sikit time raya ni...harap2 diberi kelulusan ler...

cukup setakat ni aku ngomel ari ni...nanti minggu depan pas balik kampung, InsyaAllah aku sambung balik...akhir kata Selamat Menyambut Ramadhan tuk semua..maafkan jika ada tersalah kata terkasar bahasa, Salam Sambut Merdeka jugak dan salam bertemu kembali nanti...doakan perjalanan ku selamat ke destinasi yang dituju yer kengkawan...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: