Line tak berapa nk clear....

Haduiii haiii….kalo time aku plan nak bercuti jer, mula la bos-bos aku tu nak datang sini...time aku free jer selama ni...takder plak dorang nak jenguk2 aku …tension tul la mcm ni…esok ingatnya nak ponteng, nk ner balik awal...nkgi shopping barang2 tuk nkgi holiday ni…dahla banyak keja nak kena buat lagi ni…mood baru jer nak ok ari ni…dah dorang lak datang…yang tak tahan nyer...ex-bos nak datang sekali...garang dia tuh...dah lama tak jumpa dia nih...mesti ada2 jer salah aku yang dia cari nanti...dia tu tak sah kalo tak komplen or bebel kat aku...nampak gayanya kena tahan telinga la esok...jangan dia spoilkan mood aku nak bercuti...buatnye dia buang tebiat tak bg aku cuti sabtu ni cam mana...arghhhh...lantakla, aku ponteng gak..misi bercuti aku kali ni penting nih...tak boleh nak cancel...mau kena ketuk kepala kat dorang...hehe...moge2 bos-bos aku datang jap jer esok...nak datang buat apa pun ntah...aku pun taktau...biasa kalo nak meeting, dorang meeting kat kl jer....ni mesti nak melibatkan aku sekali la ni...kalo meeting nak naikkan gaji aku ni ok jugak...leh shopping sakan la...dah mula dah berangan...haha...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: