lawak la pulak...

lawak pulak aku baca entry aku yg tadi tu...ntah nape jd sewel macam tu ntah...tp seyes...boring giler td...seb baik aku tak hampir2 balik umah tido tadi...kalo tak, kantoooooiiiiiiiiiiiiiiii...bos mat saleh aku tetiba muncul...fuhhhh semangat...terkejut gak aku...ingat kat Australia lagi...rupanya dah balik sini....awatla dia tak balik lama kat sana nun...leh aku lepak lama2 sikit...hehe...seperti kebiasaannya, dia datang sini jap jer...diskas ala kadar ngan aku...pastu dia balik kl semula...hehe...siap nak ajak aku lunch tu...apa lagi kalo bukan kfc...aku lak pose ari ni (hari last aku ganti weh...sonoknya...haha..) rugi..rugi...tkder rezeki aku gamaknya...tp tkper...esok atau lusa dia datang lagi...lehla aku gi makan ngn dia...kfc lagi...haha...lapau...lapau...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: