I'm Not Single....

Malam tadi aku gi tengok wayang I’M Not Single atau dengan kata Bahasa Melayu nyer Aku Bukan Bujang…hehe…orang nak banjer, apa lagi...ikut kan ajer la…hmm…seb baik gak, kalo beli tiket sendiri, mesti tak puas hati…bukan nak kutuk citer tu tak best…okla citer tu…tapi jalan citer dia tu simple sangat…takder apa yang nak dibanggakan…seb baik la ada unsur2 lawak sikit…so takderla boring sangat…tapi aku hampir2 nak tertido gakla…ngantuk weh bila ada part2 boring yang amat….dahla sejuk kat dalam tu…citer dia tu mcm tkder mesej langsung pun…biasa sangat2 biasa…ni pada pendapat aku la…orang lain nyer pendapat aku taktau…maybe dorang suka kot…tapi housemate aku yang sangat2 teruja (sebulan awal tempah time aku tu semata-mata nak tengok citer ni) pun ada cakap...mcm tak berapa nak best…seb baik ada Farid Kamil jer…so berbaloi dia kuar duit tuk banjer tiket….dah siap warning kat aku tu...len kali aku kena banjer dia lak….hampeh tul la…hahaha...konon buat pelaburan la tu…pandai dia...nanti kami nakgi tengok citer Susuk la...tgk iklan dia cam best jer...masa tu pun dah menjerit ketakutan...kalo tengok full filem...lagila syok kot...ada yang bertaburan pop corn lagi kali ni...hahahahaha....tetiba teringat kisah gi tengok filem Congkak sewaktu dulu...hahaha...abis aku dimandikan pop corn....sampai ke rumah melekat-lekat pop corn kat baju...hahaha...housemate aku cam taknak jer...takut la tu...tak kira, aku nak paksa gak dia teman aku...7 Ogos start tayangan dia...tak sabar dah ni...
Gambar-gambar kat bawah ni aku tujukan khas tuk housemate aku yang minat gilosss kat Farid Kamil...jangan sampai termimpi-mimpi udah...hahaha...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: