Ada sapa yang tau ker???

"When I closed my eyes, I think of you...
When I go to sleep, I dreamed of you...
Wanna be with you, for the rest of my life…."


Penah dgr tak rangkap lagu kat atas tu? ala iklan Courts la...dulu Courts Mammoth …skang dah tukar jd Courts jer kot...tak pasti lak aku…aku cukup suka bila ada iklan ni…suka lagu dia…yang kat atas tu la lirik dia…uiks…korang jgn ingat aku jiwang karat plak…aku cuma suka lagu dia la...best tau dengar...aku try cari gak kot2 lagu ni memang wujud...rasa macam penah dengar sebelum ni...mcm familiar...tapi tak jumpa lak time aku google...korang tau tak...kalo tau, tlg ar cari kat aku...suka ar lagu ni...mesti korang tak perasan ni kan...aku ni suka tengok iklan...suka tgk cara iklan sampaikan mesej memasing...mcm2 cara ada...tambah2 kalo iklan time nk merdeka, nk raya...lagi best tengok...siap ada yang wat drama lagi...tak sabar nak tunggu iklan tu...especially iklan dr petronas...mostly iklan dia mmg menyentuh hati dan mesej dia tu kadang mmg berguna tuk kita...leh amik n dijadikan iktibar la...tolong eh korang kalo ada sapa2 yang tau pasal lagu kat atas tu...hehe...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: