Malasssssssssssssss………………….

salam utk semua..korang tgh buat apa skang..keja ker…rajin-rajin la wat keja…jgn jd cam aku nih….malas jer…aku ni tkder wat per pun..menjak dua menjak ni malas betul nak wat keja..mmg kena paksa-paksa diri suh wat keja…apa nk jadi ntah….kalau la bos aku tau yg staff dia ni buat keja ibarat pahat dengan pemukul, mesti mengamuk sakan dia nanti..sori bosss….tkper, jap jer ni..aku tgh kumpul balik semangat yang hilang tuh..hihi…dah byk nanti, aku keja ler dgn sepenuh hati…hehe….harap bos byk bersabar ek…lagipun salah satu yang menyumbang kepada kemalasan tahap gaban aku ni adalah disebabkan oleh bos yang telah mengarahkan aku melakukan kerja yang 100% bukan bidang aku….kalau korang nak tau, bos suh aku buat marketing, benda yg tak penah terfikir dlm fikiran aku nih…aku ni malu sikit nak jumpa org, kalau jumpa just utk bersembang kosong, tu tkder hal la..ni atas urusan kerja…wuaaaaaaaaa..aku taknak….dahla tu plak, dia suh aku pegi sampai ke kl nun…aku takutla weh..bwk keta pun merangkak-rangkak…dgn taktau jalan nyer lg…boleh ke aku ni..aku sendiri pun tk yakin aku boleh, cam mana tu…sapa yg leh tolong…ala..tension nyer gini..dahla aku ni pompuan…awatla bos tk paham…ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..tension………


Yazri Says: November 6th, 2007 at 5:15 pm

weh..biassalah tu kene buat marketing…cheq ni pun samo kene wat semua keje..termasuklah marketing..hehehhehe..mmg takleh lari la dr “marketing” ni..pape pun slow2 la..lama2 syok gak tau wat marketing…

Norsaritanaini Says: November 6th, 2007 at 9:38 pm
takmau la yazri..tak suke..kita suka kerja ‘inhouse” jer…

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: