tak suke nyer...

tetiba jer lepas abih terawih smlm, aku rasa tak sedap badan…balik2 umah je..terus jadi tak larat….aku demam lagi…tak sukenya…huhu…sejak aku keja kat sini..selalu plak aku dpt demam…tktau nape..nk kata sbb penat sgt keja..mmgla penat..tp dulu pun penat jugak…hmm…maybe aku tk sesuai kot keadaan kat sini….cuaca pun panas semacam…tapi demam kali ni pelik sikit…abih sendi aku rasa sakit..perut pun semacam jer sakit..ntah2 aku kena food poisoning kot…ntahla…alamatnye..hari ni aku dtg ofis dgn keadaan bdn yg tk larat..nanti nkgi klinik la..kot2 leh dapat MC..hehe…leh balik umah tido…hehe…

hanisah Says: September 19th, 2007 at 11:46 pm
la mu demam ke?memang sekarang musim demam kot..kat sini ujan je ari2..ash pun demam selsema lagik..dah tu jangkit la ngan najjah..huhu



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

pose oh pose…

Ramadhan menjengah lagi tahun ni..Alhamdulillah..masih berkesempatan untuk melaluinya lagi…selalunya aku cukup suka kalau tiba time bulan pose ni..yerla, rasa masa lebih lapang…byk benda boleh buat…bila bgn sahur jer…dah tk sambung tido..so byk benda boleh buat masa tu..subuh pun awal…otak pun fresh jer..kalau hari biasa, bgn subuh pun dah kul 6.30..nk bgn awal, sayang tido…nk sambung lps subuh takut tak sempat..tapi bila bulan pose…lps sahur mmg aku tk tido…itu yg paling aku suka…sblm gi keja, byk benda yg aku buat..kiranya bertambah rajin la sikit..kemas rumah tiap2 pagi…keja pun leh datang awal…cuma satu jer yang aku sedih…bulan pose thn ni aku kena bukak pose sorang2…baru sehari aku bukak pose..dah rasa sedih yg amat..sblm ni tk rasala..sbb aku balik kampung..4 hari..hehe..sambut pose ngn family…meriah giler…kalau banding ngan thn2 lepas…mmg jauh beza..dulu masa study..time bukak pose mmg seronok…sbb ramai kengkawan..berbukak ngn housemate…pastu gilir2 masak…mcm2 menu ada…time bukak posa hari ni, dah fikir menu utk hari esok…pastu kumpul ramai2..ngadap meja jepun…penuh satu meja…seronoknya ingat time tu…mkn pun berselera…terawih sama-sama…ingat lagi dulu…kalau bab nk jadi imam masa terawih..masing-masing tuding menuding…bila ingat2 balik..lawak pun ada…rindunya masa dulu2…skrg terawih pun kena gi sorang2..nasib surau dekat…tp bila sorang2 ni..semangat jadi kurang sikit..hehe…yerla kadang malas nk kuar sorang…last buat kat umah jer…tp terawih ni kalau tk jemaah..rasa tk best…harap2 rajinla aku ke surau..InsyaAllah…



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments