Keep Up The Good Work….

Keep up the good work…satu ayat yang membuatkan aku bersemangat kembali untuk teruskan kerja-kerja aku yang mana dalam minggu ni aku buat sambil lewa jer….hehe..al maklumlah..mood aku kurang baik minggu ni..pantang dipuji..kembang semangkuk…tp oraitla tu..at least ada gak org yg hargai keja-keja aku…bukan senang nak dapat pujian dr org atas..yang kebiasaannya hanya suh kita buat keja..kalau tk buat…dikatanya kita ni tkleh harap…padahal..kita dok pulun la buat keja..tp tkper..prinsip aku senang jer..buat mana yg kita termampu buat…usaha selagi terdaya…janji kita puas hati..kalau nk puaskan hati org..sampai bila-bila pun tk dapat…janji kita enjoyyy……….

post signature





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 ulasan: